Tahun baru GF...


Di pagi yang indah ini, inginku tujukan beberapa rangkap pantun untuk semua :

Bunga mawar mekar sekuntum,
Assalamualaikum...

^_^

Morning Glory mekar pagi,
Selamat Pagi Joel Leslie...

^^,

Tujuan entri ini di olah hanyalah untuk suka-suka bagi
mengingati hari-hari ceria Geng Fiq'ra...

mari kita ikuti sedutan ini:

Seperti yang kita tahu dalam group GF ade...

 

dimana ahli-ahli nya ada yang....

 

...suka dengar lagu, suka photography, suka tercegat depan lappy,
tak terlepas pandang juga yang malu-malu kucing bila di puji...
selain itu, ada yang...


... pandai komunikasi, rajin belajar, nak jadi DJ pun ada, 
tak lupa juga yang suka makan...


...dan ada juga yang pandai buat doodles serta logo.
berlakon pun boleh...menyanyi pun boleh...
walaupun masih belajar...

hehe...

walaupun ahli-ahlinya bermacam-macam perangai,
dan ada masa nya...


huru-hara, riuh-rendah...

tetapi kami tetap...


...satu GENG, satu FAMILY....

hehe...

itu saja sedutan untuk kali ini...

kepada semua Geng Fiq'ra...
do your best on whatever thing you gonna do...

dan..
serangkap pantun lagi sempena tahun baru Ini...

Pagi-pagi makan maruku,
Selamat Tahun Baru..


Images credit to : Google Image, Phi Stars, cik ana dan AfiNa RahMat

"keep smiling"
^_^

-THE END-

20 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

rs nye sy msuk sumer kategori kot, haha~!!

hepi new year, wan~!!

anamizu kaito said...

wannnnn!!! cik ana suke gambar GFs 1 family yg last tu!! comelnye!!! :)
slmt tahun baru wan!!! hehe







luv,
cik ana

Qil_H0shi said...

sweet :) .,gud job.,kreatif :)

afina rahmat said...

tambah sikit..

ada juga yang pandai mengedit dipagi hari 2012 .. haha.kreatif ^^

fafthin said...

gambar nya comel la. hehe. btw, nice entry. :)))

Cik Mira said...

salam..

ahaaahha..
comel2.. entry semangat tuk tahun baru..

p/s : selamat tahun baru~~

◕berlygerly◕ said...

comeylnya !~ suke ! suke !

nuha zahari said...

wahh! best best! hehe. selamat tahun baru! :D

Qienah said...

btol,kreatif..moga kita menjadi satu family yg gembira..:)

Az Meeda said...

Happy New Year Wan (=

wan niahix said...

@ Nisa Greennnpanda : hahak... bgus2...

happy new year jugak...

wan niahix said...

@ anamizu kaito :
comey2... ^_^... mmg tu pun motif buat entry ni... ^^,

Selama Tahun Baru jugak

wan niahix said...

@ Qil_H0shi :

Hehe... thanks...

selamat tahun baru Qil...

wan niahix said...

@ afina rahmat :

Hahak... boleh2... ^_^... mmg pagi jugak mase yang best utk edit2 ni... ^^,

wan niahix said...

@fafthin :

hehe... Thanks...

^_^

wan niahix said...

@ Cik Mira :

Wa'alaikumsalam...

thanks... mmg tgh semangat pun...

Selamat Tahun Baru jugak...

wan niahix said...

@ ◕berlygerly◕ :

Nur Ay'ien, hehek...

wan niahix said...

@ nuha zahari :

Nuha, Selamat Tahun Baru gak...

wan niahix said...

@ Qienah:

Thanks, wan harap pun begitu...

wan niahix said...

@ Az Meeda :

Happy New Year gak..