Baju Cantik...


Assalamualaikum semua...

Lain macam tak tajuk entri ni...
hehe...

rasanya lama dah wan tak buat entri untuk Geng favourite wan ni...

-Geng Fiq'ra-

*lawa x logo tu... hehe...

kali ni wan nak kongsi tentang baju GF...

kat bawah ni contah baju yang di design oleh Cik ika


*cantikkan... cantikkan...

harga baju ni RM25.00

khas untuk family GF je...

Jadi, sesiapa yang nak join tu, tekan logo kat atas tu ye...

tempahan hanya diterima hingga 20 Januari 2012 saja...

kepada yang berminat,
"CEPAT!!! sebelum masa untuk tempahan habis"

tekan SINI untuk tempahan ye...

itu saja untuk entri kali ni...

p/s: wan dh tempah... anda bila lagi... ^_^

"keep smiling"
^_^

-THE END-

6 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

dh tempah..tp blum byar lg, ngehehe... ^_^

Original CikTeddy said...

wah..lawa!tp mcm mls je nk tmph..hik3

nurmujahidah said...

muja tempah len kali bile dah ada yang long sleeve punye,, malas la nak pakai inner bagai,, :D

izamin said...

fizah dh tempah pon.. hari ni bru nak g bank in :))

Ira Nur said...

lomla bang..
belanje ! :P

nuha zahari said...

hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
duniacheriteranuha <-- lama

jejariberjiwa <-- baru :)