Shoutbox pun malware?


Assalamualaikum w.b.t
dan
Selamat Sejahtera semua...

Entri ni adalah untuk bertanyakan,

"betul ke shoutbox pun boleh ada malware?"

ok,
ceritanya begini..

salah seorang blogger yang selalu singgah blog ni iaitu Nisa,
tanya 
kenapa tak boleh masuk blog ni...

Lepas tu Azmi khan,
bagitahu apa yang keluar masa bukak blog ni..

kat bawah ni sesi temubual kami kat dalam FB... (hehe..) :

*tekan untuk besarkan
"We have already notified free-shoutbox.net that we found malware on the site. For more about the problems found on free-shoutbox.net, visit the Google Safe Browsing diagnostic page."
Jadi wan pun buang shoutbox tu...

dan tukar dengan shoutbox lain...

hehe...

akhirnya, dapat juga Nisa tu masuk blog wan balik...
^_^

Anyway, 
Thanks kat Nisa dan Azmi khan sebab inform wan pasal benda ni...

kalau mereka tak bagitau,
mana lah kita nak tau kan masalah blog kita...
hehe...

oklah,
sampai disini saja entry kali ni...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

5 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. same2 la wan.. kite kn geng, ngehehe.. ^_^ nsb baik la dh settle, hihi~..

Original CikTeddy said...

ow eh?hoho..bhaye ni..kalo blog cik ade mslh gitau eh..hehe

wan niahix said...

@ Nisa Greennnpanda :

btol2... kite kan geng...
alhamdulillah...

wan niahix said...

@ Original CikTeddy :

stakat ni belom ade lagi cik teddy... kalo ade nnt bgtau eyk... ^_^

ciK LyndaWawa said...

selamat menjauhkan diri dari jahanam malware..=]