New Year First Giveaway by Ziera


Assalamualaikum & selamat sejahtera semua...

Entri kali ni hanya lah untuk promote GA je...

nak tau sebab apa?
.
.
.
jom usha bawah ni...

ini lah GA nya...

wan di tag oleh Anis

Tuan punya GA :  Ziera

dan syarat-syarat nya :
 Korang kenalah follow blog Ziera ni.
 Korang juga perlulah LIKE page sponsor Ziera, iaitu Ziera sendiri. Haha.
 Only for the girls.
 Buat satu post dan bagi entry untuk pikat ati Ziera ni. Owh, letak banner skali yer.
Only for Malaysians.
 Tajuknya ialah New Year First Giveaway by Ziera.
 Send kan URL post korang tu kat comment box.
 URL http://cokelatitumanis.blogspot.com/ tak diterima.
 Tag seramai yang boleh. Minimum 2 orang. Pastikan diorang tahu.

nampak tak yang kene highlight tu...

tu lah sebab nya wan hanya promote...

hahak...

kat bawah ni antara hadiah-hadiah nya:

ok, sampai di sini saja entry kali ni...

semoga berjaya kepada yang join ye...

kepada yang nak join tu,
 tekan banner kat atas tu ye...
tak pun tekan SINI

Tarikh tutup : 12 Februari 2012
Cara pemilihan pemenang : Random.org

-THE END-

6 komen sini:

cik ayuni said...

gud luck:)

wan niahix said...

@cik ayuni:

wan promote je lah... kan syarat tu utk perempuan saje... ^_^

hehe...

Nisa Greennnpanda said...

rjinnye wan promote, hehe.. ^_^

Qil_H0shi said...

wah.,rjn nyer dye :)

wan niahix said...

@Nisa Greennnpanda :

dah xdpt nk join kan... ape bole buat... ^_^

wan niahix said...

@ Qil_H0shi:

hehek... ^_^

#malu dibuat nye...