Segmen Farah Alias: Aku & Artis Favourite


Assalamualaikum
dan
selamat sejahtera semua

Entri kali ni nak ikut segmen sikit...

anyway,
segmen ni di tag oleh si budak comel, Nuha Zahari..

dia ni tag tak bagitau, 
main tag je...
hehe..

selamat tuan tanah segmen cakap
"Tarikh Tutup:- Sabtu (14 Januari 2012)  ikut suka hati tuan tanah :D"

kalau tak, memang tak dan la nak buat segmen ni...
^_^
ok lah,
straight to the point..

Tuan Tanah segmen ni ialah Farah Alias

kat bawah ni banner untuk segmen ni..
kalau nak join klik je banner tu..


ok dah klik?
hehe...

segmen ni nak suruh kita cerita pasal artis yang kita minat...

tapi masalah nya wan takde artis favourite yang tetap..
balik-balik tuka...
hehe...

mungkin wan suka group...

credit to: google image
Black Eyed Peas kot..
sebabnya, kebanyakan lagu yang ada dalam simpanan wan
kebanyakannya dari group ni..
^_^
Ada jugak minat artis lain,
antaranya..
UNIC, Maher Zain, Najwa Latif, Zainal Abidin, Adibah Noor, Yasin,
Mawi, Eminem, Hijau Daun,
dan banyak lagi...
hehe...

 Actually,
wan jenis random je pasal artis-artis ni...
tak kisah pun artis mana pun...
yang penting lagu yang dorang bawak
takde yang rock-rock sangat...
hehe..

sebelum mengundur diri...
wan nak tag

sampai sini saja entri kali ni...
terima kasih kerana membaca entri ni...
"keep smiling"
^_^

-THE END-

5 komen sini:

Eza Boom Boom :) said...

Selamat bersegmen ktk. Hee. mun kmk suka sigek lagu, mek minat lagu ya jak. Artis yang nyanyi ya, mek sik ambik tauuk :P

nuha zahari said...

eh cik abang, nuha inform okayy, dalam group fiq'ra. hihihi

wan niahix said...

@ Eza Boom Boom :) :
sama lah...

mk pun pia juak bah... hehe...
mls mok gago2 ngan artis ya...
penting lagu cdak best... ^_^

wan niahix said...

@ nuha zahari :

hahak... marah ke cik adik yang comel... ^_^

jgn marah eyh... ^^,

main2 je...

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no. 188. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html