Desktop Pilihanku bersama PM


Assalamualaikum
dan
selamat sejahtera semua...

Entri kali ni nak cerita pasal desktop...

sebenarnya ni adalah salah satu segmen yang di teraju oleh


jadi dengan hati yang berdebar-debar wan nak kongsikan rupa desktop wan...
hehe...

jom tengok bawah nie :

*desktop laptop wan

sebab pilih gambar ni :

Bunga-bungaan - JIWANG
(Jiwang lah sangat kan... ^_^)

Frame - Tak bagi ape-ape makne

Gambar - RELAX
(1st n the last time wan edit gambar jadi macam tu.. hehe.. )

Tona hitam putih - Aggresif
( ade mase tu wan akan aggresif sangat... semua benda nak buat... hehe...)

nak tag sape ye?
hmmm...
nak tag semua yang tengok entry ni lah...

Tekan SINI untuk join ok..

sampai disini saja entri kali ni...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

6 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

wah.. relax aje tgk background wan nie.. tue pic wan ke yg dlm frame tue? ^_^

alamak, sy kne tag ke nie??? adeh... "-_-

Pendamba Mawar said...

hhoho mekasih wan join segmen PM.. ha simple tapi ada unsur abstract..nice

nanti PM kuarkan senarai

Eza Boom Boom :) said...

classic la dekstop :). hee. untunglah pandai buat dekstop gambar sendiri.. ^^

yad'z said...

wahh.. nice lah... =)

Original CikTeddy said...

stylo la dekstop kanda..huhu simple but really nice ^^

DiDiE eLa said...

santai je gambar tue..hihi