Happy Birthday to you...


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua


Entri kali ni nak ucapkan Happy Birthday kat adik wan


p/s : bukan adik kandung eyh... adik dalam family GF

dalam Family GF tu, wan ada banyak adik,
adik yang pertama wan dapat..
dia ni lah...
dia lah yang first sekali panggil wan,
Abg Wan
hehe..

tak pernah jumpa, 
tak semak sebapak pun...
tibe-tibe jadi abg...
kan..
hehe..

Biasalah GF kan satu family..

Terima kasih adikku Ira..


"sempena hari lahir Ira ni, abg nak ucapkan semoga adik sentiasa panjang umur dan murah rezeki. Jangan lupa kalau ada exam ke event ape-ape ke, buat elok-elok.. jangan sampai sakit.."

Selamat hari lahir Ira Nur...

Sempena hari lahir dia ni kan,
jom kita ramai-ramai terjah blog dia...

*klik gambar untuk terjah blog dia

hehe...
TERBEAK!!!

"keep smiling"
^_^

-THE END-

2 komen sini:

Ira Nur said...

Hepi bfday to me...
Hepi bfday to me...
Hepi bfday to ira,
hepi bfday to me !!

hahak..

patutlah terasa macam nk selongkar blog abg nie...
ade org seru ! hahak :P

tenkiu abg wan,da wish kat fb skrg kt blog plak... segan-segan <-- smbil kelip2kan mata.. :P

time kasih,tenkiu,kamsahamnida,arigato,syukran,xie xie !! abang wan.. :))

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye, siap wat entry khas lg..

hepi b'day Ira~!!

sy nye b'day lame lg, haha.. (tibe2 je..)