Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua...

Entri kali ni nak join segmen lagi...
^_^

Segmen ni di tag oleh Eza Boom Boom a.k.a Nur Faezah
hehek...

terima kasih kat dia...
"macam tau-tau je tengah kosong tak tau nak buat entri ape ni..."
hehe...

ok..
Segmen ni Mr. E'raz Fadhli yang punya..
kira dia tu tuan tanah segmen lah..
hehe...

Ikut syarat tuan tanah, 
sesiapa yang join segmen ni kena follow blog dan like page dia.
so, 
bawah ni bukti wan dah follow blog dan like page dia..

Blog :

*wan yang ke-1358

Page :

*takde dah button like.. ^_^

kat bawah ni pula banner segmen ni:

*klik banner untuk join

Tag untuk:
Cik Miemy | Ira Nur | Kid's

Tarikh tutup segmen:
17 Januari 2012

sampai di situ saja entri kali ni...
terima kasih kerana sudi baca sampai habis...

Nah, ambik anggur ni..


hehe..

"keep smiling"
^_^

-THE END-

4 komen sini:

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sbb join segmen ni.. Masih berpeluang untuk promote2 segmen ni.. Mgkn hadiah misteri itu milik anda.. ;)

NUR AYNIE said...

kite join jugakkk hihihi

Original CikTeddy said...

ala..anggur xleh nk mkn..sedih la mcm ni..:(

eh2..wassalam..cik sihat :D harap kekanda wan pon sihat.haha

Nurul Syakira Zainal said...

Dah follow dah.

Jom join bloglist kiera:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html