Group Tutti Frutti


Assalamualaikum
dan
Salam Sejahtera semua...

Entri kali ni nak cerita sikit pasal satu tugasan yang Admin GF bagi.

Tugasannya 

ialah

mencari


dengan ni wan jadi ketua untuk group

 Tutti Frutti
hehe..

wan kena cari 9 orang lagi sebagai ahli kumpulan

Jadi,
 jom kita tengok siapa yang kena....
hehe...



















selamat berkenalan semua...


Diharap kita semua:

1. Dapat bekerjasama sebagai satu pasukan

2. Dapat berkongsi pendapat dan pandangan

3. Dapat menerima teguran dari siapa-siapa dalam member kita ye

dan akhir sekali
kita gembira bersama-sama...
hehe...

terima kasih semua...

p/s : kalau ada apa-apa persoalan, tanya ok.. kita selesaikan selagi kita mampu...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

Desktop Pilihanku bersama PM


Assalamualaikum
dan
selamat sejahtera semua...

Entri kali ni nak cerita pasal desktop...

sebenarnya ni adalah salah satu segmen yang di teraju oleh


jadi dengan hati yang berdebar-debar wan nak kongsikan rupa desktop wan...
hehe...

jom tengok bawah nie :

*desktop laptop wan

sebab pilih gambar ni :

Bunga-bungaan - JIWANG
(Jiwang lah sangat kan... ^_^)

Frame - Tak bagi ape-ape makne

Gambar - RELAX
(1st n the last time wan edit gambar jadi macam tu.. hehe.. )

Tona hitam putih - Aggresif
( ade mase tu wan akan aggresif sangat... semua benda nak buat... hehe...)

nak tag sape ye?
hmmm...
nak tag semua yang tengok entry ni lah...

Tekan SINI untuk join ok..

sampai disini saja entri kali ni...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

Bloglist Monster RAWR


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Entri kali ni nak join bloglist ni...
hehe...

 *klik banner untuk join

sebelum tu nak cakap ni dulu...

"wah! bestnye"

sebab nye...

wan di jemput oleh empunya bloglist ni sendiri untuk join...
hehe...

terima kasih

Kiera Zainal

Ni bukti wan dah follow :