Blogger Card Yang Cantik



Semalam GF digemparkan dengan insiden seorang budak yang tiba-tiba masuk dalam group tu tanya benda yang wan pun tak pasti apa yang dia nak sebenarnya dan bagi komen yang sangat memerah otak semua orang lebih-lebih lagi admin. Kesian kat admin. Tak pasal-pasal kena gitu.

Peringatan kepada budak tu, jangan pernah menyumpah seranah orang ikut suka hati dan perasaan je eyk.

"Wan dah cuba untuk kautim dan cuba tanya elok-elok kan. Asal tak nak ikut cakap wan?"

Wan memang dah agak apa yang akan jadi kalau dia terus kat situ. Tu la wan cuba kautim ngan dia.Tapi dia tak nak ikut cakap wan. siap lawan lagi. Tapi wan cuba gak nak cakap dengan dia. tapi...HAMPEH!!!!

ok, stop sampai situ... kalau nak tahu lebih lanjut, tanya admin sendiri...

Tujuan asal entry ni adalah untuk reviewkan blogger card GF yang wan dapat dari admin GF. Terima kasih Siti NorMastura dan Muhamad Afiq...

*cantik tak... cantik tak... hehe... rama-rama tu smart

Amacam? jeles lah tu... kalau nak gak, join lah Geng Fiq'ra... tak rugi tau kalau join...

Ni nak cerita sikit macam mana wan dapat blogger card tu.

Wan dapat tahu yang wan dah ada blogger card ni masa admin tanya:

"Wan Niahix asal tak letak blogger card?"

Seriusly, wan masa tu memang tak tahu langsung yang wan dah ada blogger card tu. *Terkejut beruk kejap depan lappy. Setahu wan belum ada lagi. Sebab wan salu sangat kot usha semua blogger card tu. So, lepas kena tegur tu wan terus usha semua blogger card yang ada.

Lebih kurang macam ni lah yang wan buat :


cepat-cepat wan masuk kat page Blog fiQ'Ra Pancake


Pastu wan tengok ikut thumbnail semua blogger card yang ada,
akhirnya wan jumpa blogger card wan dalam senarai Blogger Card 10,


padahal masa tu dah Blogger Card 12 kot
adoyai... cuai sangat lah wan ni...


On the spot, wan terus letak kat blog wan. tengok gamba atas ni..
tak pun tengok kat sidebar tu eyk...
hehek...
Sorry admin, wan baru perasan..

ok, sampai di sini saja entri kali ni...
terima kasih sebab sudi baca..

"keep smiling"
^_^

-THE END-

3 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

xpe2..tiap org wat silap.. hehe..

nsb baik xon9 mlm td, xde la skt ati ngan bdk tue, ngehehe...>_<

Gadis mutiara_Solehah said...

Proud to be one of GF.. Btw,sp budak tu? Dia ke yg buat kak mas down?GGrrr,geramnya..

Joel Leslie said...

everybody makes mistake :) bgs tu bertindak cepat2 :) ada yg sengaja nak sakitkan hati admins. happy blogging bro!