Motiffff????



Takde motif.. 
memang saje-saje je nak tulis entry ni..
nampak sangat takde keje lain nak buat kan...
hehe...

ok... 
berbalik pada tajuk kat atas tu... 
kenapa wan tulis tajuk entri macam tu?

sebenarnya... 
tadi admin Geng Fiq'ra ada suruh buat satu task. 
task nya kena cari post yang mula-mula sekali masa group GF ni di buat...
walau pun task tu nampak susah, apa salahnya kite cuba kan..
nak tau ape jawapan nye?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng,jeng,jeng!!!

so, jawapan yang Faizal PM bagi tadi tersangat lah betul.
Tu pun kalau dia tak letak "or" selepas nama Siti NorMastura.
^_^

 dan inilah muka-muka orang yang mula-mula masuk group ni..

 Lepas approved semua,
baru la admin kita tu tambah lagi satu admin iaitu Muhammad Afiq.
dan dengan harapan...

...semua boleh kumpul sama-sama...

dan Muhammad Afiq juga lah yang pertama sekali 
gembirakan Siti NorMastura dalam group ni...

diikuti dengan...

Myza Sam yang ucap terima kasih untuk shawl dia,

 Ana Amalina yang bagi kata-kata semangat kat admin kita tu ,

Ayu Farahana yang ucapkan terima kasih sebab approved kan dia,

dan juga Nurul Yui yang kongsi kan entry dia kat dalam group GF ni.

Jadi, itulah antara post-post yang pertama group ni...


Yang bawah ni pulak adalah tujuan wan yang kedua mencari post-post lame ni. hehe. 

Memang dah lama wan nak cari peluang macam ni.  Akhirnya dapat juga. Pada 9 December 2011 wan telah dimasukkan oleh adik wan sendiri ke dalam group ni..

Dan secara jujurnya wan memang tak berminat untuk ikut perkembangan group pada awalnya. Tak kira lah group mana pun. Tapi entah mengapa hati wan terpanggil untuk jenguk sendiri group ni. Dan bawah ni post pertama wan bersama dua-dua Admin Geng Fiq'ra ni..

 wan masih ingat lagi yang admin kita, Mas tanye "ape tu LOL"..
terus ade sorang tu,
Ieya Nadiyajawab... "lot of laugh"
lepas tu terus wan komen "lol.."
hehek...
sangat gembira masa mula-mula kenal admin.
spoting sangat-sangat..

Lepas daripada tu wan cuba aktif kan diri dalam GF. Pastu wan kenal pulak dengan  Faizal PM, Nia Lidia, Kamil Kahar, Nuha ZahariJoel Leslie, Ira nur, Lieya Papaya, Nur Aisyah, dan banyak lagi lah... Dah tak terkira dah...

dengan erti kata lain kat dalam GF ni takde rasa tersisih lah... 
semua ade.. 
Dah macam satu family dah..

Kepada semua ahli GF terima kasih sebab masuk dalam GF ni. Jangan pernah marah kan admin kalo dia tegur. Sebabnya bacalah balik tujuan asal admin tu. Dia nak kite kumpul sama-sama. Jangan pentingkan diri sendiri ye kawan-kawan..

Last sekali, wan nak mintak maaf kepada semua ahli GF yang terasa dengan apa yang wan cakapkan tadi tu. 

"Sapa makan cili dia terasa pedas nya kan" 

Dan kepada admin, wan mintak maaf sangat-sangat kalau wan ada terkasar bahasa atau tak menurut perintah admin.

kepada semua yang baca entri ni...

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

16 komen sini:

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

abg,hehehe.

NiaLidia. said...

hehe sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat yang ni hehe , <3 nia teringin nak jumpa kak ngah dgn abg wan. hehe , someday tauu.

Afiq Angah said...

good job friend...saya sukakannya...

Ira Nur said...

wahhh abg wan.. terbaikla !
patutla menghilang td,
igtkan mnyorok kt dalam poket doremon :P
ehem,nsib baik mntion nme ira,hoho
thumbs up !

nuha zahari said...

eh eh, nama kita ada laa. hihi. thanks wan! huhu. and kalau tak silap nuha, wan lah antara orang terawal yang layan nuha kat group tuh selain admin and beberapa orang lain lagi. huhu. thanks sebab menyedari kehadiran nuha dalam group tuh. hehe. <-- macam ucapan menang award dahh. hihi


again, thankyouuu! *thanks jugak sebab layan nuha pasal FT. HAHA

wan niahix said...

@HSNL : uno ro? hehe... ^_^

wan niahix said...

@NiaLidia : ok nia... x sabar gak nk jumpe nia...

wan niahix said...

@Afiq Angah : anda mmg admin yang terbaik en.Afiq x lupa jugak kat Mas... bangge dpt admin macam korang...

wan niahix said...

@Ira Nur :
hahak... adik ni... bukan menghilang la... line x brape nk bgus sgt... skjp ok, skjp hilang... adoi... sedih tol...

wan niahix said...

@Nuha zahari :
sama2 Nuha...
hehe..

wan just teringat nama itu2 je tiap kali tgk group GF tu... tapi ade gak yang lain.. banyak sgt smpat wan x teringat pun sape... adoi... pelupe betol la wan ni... :(

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye wan~!!

wah..rjinnye awk wat entry psl GF nie.. bgus2, hehe... moge kite sumer dpt jd lbh rapat ^_^ GF da best!

Joel Leslie said...

awesomeee entry :D semoga kita selalu bersahabat :)

zahidahwahid said...

kmk lom sempat gik nak jenguk group GF....banyak gilak group di join...kekekeke

http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4488/

wawa chillvy said...

heee ~ beznyee,,

Nisa Greennnpanda said...

ngehehe... sbb GF la sy knal wan.. and blogger2 lain..hihi~..

Mir Kay said...

Abg Wan!! Rindunya... Apa kabar? XD
#fb : Cheek Eyka