Pencarian Bakat dlm Penulisan...


Entri nie wan buat khas kepada blog member wan, 


"Kid's, wan tengok Kid's sangat bagus dalam penulisan novel. 
so, wan harap kid's join contest nie eyk.. mane tau rezeki kid's kan"

and kepada blogger-blogger lain yang ade bakat dalam penulisan tu join lah jugak eyh...

Tuan tanah contestAishah

Kat bawah ni contestnya :

*klik banner untuk join

Syarat-Syarat:-
1. Follow blog Heart of Beauty untuk mengetahui informasi terkini.
2. Follow penaja  ini, ini , ini dan ini *wajib
2. Buat satu entri dan letakkan karya anda pada entri tersebut.
3. Letakkan banner di atas pada entri anda tersebut.
4. Tema bagi setiap kategori tersebut ialah bebas.
5. Kalau boleh tag 2 orang. Tidak wajib.
6. Siap. Kemudian, berikan link entri tersebut kepada komen SINI.
 
Kategori penulisan ialah :

Cerpen

Sampai disini saja entri kali ni..
kepada yang nak/dah join tu,
Semoga Berjaya dari saya.

-THE END-

2 komen sini:

aLoWeRRa KiD's said...

auw..auw.. thank you wan...
tapi.. hmmm.. kid's cubalah.. :)

wan niahix said...

hehe... ^_^... ok... kids mst bole punye... ^_^