Contest Kenali Bloggers


*klik banner kat atas ni untuk join

Contest owner : Wanny
Tag by : Kid's
Tag for :

10 Perkara Tentang saya :
1. Wan suke kucing macam Kid's.. 
Ni kucing wan yg wan bagi nama "Minous"

2. Wan suke blogging dan facebooking... 
tu je la wan salu buat pun d samping study...

3. Wan orang bumi kenyalang.. orang Mukah...
Cube usha " fan of : " kat sidebar tu...

4. Wan suke edit-edit gamba ikut creativiti wan sendiri..
contohnye gambar banner wan kat sidebar tu
5. Wan minat anime (bleach terutama nye)...
Salah satu karekter dlm anime tu dah jd ikon utk shoutbox wan...
...^_^...

6. Wan jenis yang suke dengar lagu.. ade mase smpai pasang volume 80%... hehe
wan pun risau dah dgn performance telinge wan ni... hehe...

7. wan xminat sangat membace, tp untuk dapatkan ilmu wan kene banyak membace... :(

8. Wan anak nombor 2 dari 12 orang adik beradik..

9. Banyak-banyak matapelajaran mase SPM dulu, wan paling anti dgn sejarah...
x terer la sejarah.. hehe... wan nk cube blajar ngah pakar sejarah lh mcm nie...

10. Mesti best kan kalo dapat g angkasa lepas... wan nk buat impian nk naik angkasa lepas lh.... hehe...


Soalan-soalan untuk c wanny (open katenye) :
1. Asal mintak 10 untuk "tentang awak" ? mntk lah 5 je... hehe
2. wanny asal mane?
3. brape lame dh wanny berblogging nie?

"tu je lah kot... ^_^"

Senarai-senarai peserta

*Tarikh tutup : 25 December 2011

-THE END-

5 komen sini:

aLoWeRRa KiD's said...

hahaha... wow nak gi angkasa lepas erkk.. hahaha semoga impian wan tercapai ye..

hot betul soalan yang wan tanya tu. tak terlintas langsung di fikiran kid's nak tanya gitu.. hahaa
^________^

wan niahix said...

@aLoWeRRa KiD's : Insyaallah... kalo murah rezeki...
soklan tu? hahak... wan hentam je tu... ^_^

Wanny said...

1.kena 10 lah.hehe sbb 5 takcukup untuk kenal blogger2 di malaysia ni
2.asal kedah
3.emm..lebih kurang setahun setengah..

btw,thanks join..cantiknya blog awk..nice!

fathiyyahISMAIL said...

goodluck ^^

wan niahix said...

@fathiyyahISMAIL : thanks... ^_^