Serigala Berapi tukar lagi...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...


entri kali ni simple je...

malas nak cakap banyak...
hehe...

ok,
siapa dah update Firefox dia?

ada nampak kelainan tak bila bukak new tab?

tadi wan dah update Firefox,

jadi bukak je new tab,

keluar macam kat bawah ni...


dah macam google chrome lah pulak...
hehe...

oklah, itu saja,
sebelum mengundur diri,
jom tekan link bawah ni...

. . : : Fakta Menarik Tentang PTPTN : : . .
. . : : Cornetto Uda & Dara : : . .

terima kasih...
siapa yang dah tertekan ke,
sudi tekan ke,

jangan lupa komen kat bawah eyh,
nanti wan tolong tekankan untuk korang jugak...
terima kasih sekali lagi...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

Allah Maha Mengetahui apa yang telah, sedang dan akan kita lakukan.
All linked ads is sponsored by Churpchurp.

8 komen sini:

izamin said...

wah firefox pon dh bertukar.. hehehe fizah tak reti gna firefox.. huhu

fiQRa said...

nak usya jap lagii.. hehe sebab ayik guna chrome je.. adeiii

~uǝǝʇɐɟ said...

Thanks follow :) nice one !

anamizu kaito said...

owhhh dah jd mcm chrome ea??
cik ana gune coolNovo..hehe







luv,
cik ana

chemay said...

chemay suka guna chrome laaa.
dulu bfore kenal chrome je guna mozilla.
hehe
:D

Eza Boom Boom :) said...

kmk sik pakei firefox. Hihi :P

widiea azira said...

cantik kan . .tp sy lbh suke google chrome

wan niahix said...

@izamin:
abg salu gune firefox...
bnyak org gune chrome... hehe...

@fiqra:
hehe... usha jgn tak usha...

@~uǝǝʇɐɟ:
welcome... ^^,

@anamizu kaito:
ck ana..... hehe...
coolnovo? ade gk eyh gitu... 1st time denga...

@chemay:
hehe... mmg ramai yg pakai chrome...

@Eza boom boom:
hehe... ng rami pun org x mkey firefox..

@widiea azira:
btul2... memudahkan...