Random Giveaway By Cik Fie


Kali ni wan nak join GA ni pulak...

hehe...

GA yang ni simple je...
just letak banner kat bawah ni je...


haha...
takde lah..
kalau nak tau simple tak simple,
tonyoh SINI ye untuk tengok syarat-syaratnye...
hehe..

untuk GA ni wan nak tag,

Tarikh tutup:
200 orang telah join GA

p/s : sape rase nak join tu, tekan lah banner kat atas tu ye... Semoga Berjaya...

o_0
-Terkejut tengok hadiah-
Giveaway ini telah dianjurkan oleh Cik Fie dengan kerjasama tulang belakang giveaway ini iaitu selaku sponsor-sponsor untuk hadiah-hadiah yang cantik, menarik, tertarik, daboomm...

2 komen sini:

izamin said...

gud luck abg wan :) insyaallah fizah join

Mrs.BuduBilis said...

salam
done follow
singgah dari GA yang sama
jom:
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/random-giveaway-by-cik-fie.html