Segmen Tambah Follower Blog


Entri kali ni nak join segmen...

Agak lama jugak lah blog ni tak bersegmen
 bersama blog kawan-kawan...
hehe..

Jadi,
wan nak join segmen ni lah...


kalau Cik Purple tanye sebab apa join,
jage dia...
haha...
main-main je...

ok,
ape lagi,
jom kita join ramai-ramai...
makin ramai, makin meriah follower kita...
hehe...

dan yang penting,
"kalau betul betul nak tambah follower, korang kena rajin blogwalking! jangan tunggu orang datang blog korang baru nak balas balik.. hehehe.."
- kata Cik Purple.

sebelum mengundur diri,
tarikh tutup segmen : 24 Jun 2012 Pukul 6 Petang

ok lah,
nak pergi jenguk kawan-kawan yang sama-sama join kat SINI jap...

Have a nice day my friend. There is no limit of time to follow or blogwalking others.

18 komen sini:

sis said...

golek-golek sini... lawa teratak kamu =)

maszull said...

assalamualaikum ....mama dtg dr segmen yg sama dan mama dah follow ye...mekacih dtg lawat blog mama...:)

SHAHZEE said...

hai..salam pkenalan:)
dr segmen yg sama..sudi2 singgah blog sy
http://nukilanzee.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Natasha said...

singgah n follow dr segmen yg same :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

♥mieza roslee♥ said...

hye , dari segmen yang sama :)
kite dah follow ye :)
meh datang teratak saya :)

Sue Echan said...

im done..tenkiu...

http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Cik Bam said...

dtg dari segmen yang sama. done follow:) jom singgah blog cik bam :D
http://jomkitabebel.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Hani El Zahra said...

thanks for following me...following you too <3

syarmimi said...

thanks sudi follow. dah follow u balik. :)

Aiisyah Colourful said...

singgah sini juga =p

ERYZA said...

Salam kenal & follow sini jugak

SHAHZEE said...

hai niahix:)
thnks follow sy n done follow u back:)

I.E.L.A said...

da follow sini... sye dari segmen yg same... salam perkenalan.... jemput la singgah n follow blog sye k..

http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie datang dari segmen yang sama .
Farie dah follow blog awak yg serba biru ni , thanks follow Farie jugak yea . :)

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hai dri segmen sama . balas kunjungan . done follow

ary_lee said...

ayat klise: dari segmen yang sama^^

teratak hati said...

Thanks..singgah dr segmen sma..salam kenal^^

IeLa tU sAya.. said...

salam..iela dari segmen yg samer..
dtang snggah dia plak..n done folo >.<