1st Giveaway By Iena Eliena


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera semua...

Kali ni nk join GA la...

GA-nye ialah..

*tekan banner untuk join

senang je GA ni...

just ikut je syarat-syaratnya kat SINI ye..

untuk GA ni wan nak tag...
dia, dia dan dia

sebelum menutup entry,
wan telah di-invite oleh admin GA ni sendiri untuk join...

Thanks Iena Eliena

dan
tarikh tutup GA,
7 Jun 2012

4 komen sini:

Eein Azryn said...

Goodluck. :)

chemay said...

all the best.

:)

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com