Perasaan...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...
Perasaan...
apa yang dimaksudkan dengan perasaan?
emotion lah... hahaha...

perasaan tu kira macam apa yang kita rasa
bila ada sesuatu berlaku kat kita lah...

ke salah... hehe...

kalau rasa apa yang wan cakap ni salah,
cuba tanya kat cikgu sekolah eyh...
hahahak...

ok,
contoh eyh,

Cincau : Damak, apa perasaan kau lepas kena cucuk bius tadi eyh?
Damak : Perasaan eyh. emmm... macam kene gigit budak umur satu bulan je... 

Jawab si Damak dengan muka tak bersalah.

hehe...

p/s : perasaan masih bercelaru... adoi...


*All image credit to Google Images*

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri... hehe...

8 komen sini:

fiQRa said...

kenapakah? ada masalah ke? apa pun, harap semua baik2 saja :)

chemay said...

lain macam je jawapan si damak tuu.
=.=
hihi

izamin said...

perasaan ingin tahu terlalu membuak-buak dalam hidup saya :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..nape ni wan??

putryteya said...

Kenapa perasaan awak bercelaru ? hehe
mesti ada ape2 ni :)

wan niahix said...

@fiqra:
mas, mst lh ade... tapi diam2 je... malas nk cite... hahahak...
nway, thank you mas...

@chemay:
hehe.. si damak tu mmg gitu... ^^,

@izamin:
ape yang nk tau sgt tu my little sister? hehe..

@nuyui a.k.a miss YUI:
hehe... xde ape la... ade masalah sikit... tp xpe, wan boleh setelkan sendiri... thanks sbb ambik tahu...

@putryteya:
mst lah ade... semua org mesti ade perasaan tu... hehe... ^_^

zizie said...

zizie pun celaru baca entri nie.. hihi

wan niahix said...

@zizie:
zizie si Ice... haha... jgn bercelaru nnt haru biru... hahak...