Orang baru semakin ceria... ^_^


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua...

Entri kali ni saja nak kongsi pasal
orang baru dalam keluarga wan...

Orangnya ialah...


Habib Awliya

Lahir pada 23 Jun 2012...
Nama tu tak pasti lagi... hehe...
Bapak dia pening-pening lagi nak bagi nama...
hahak...
ke dah confirm... tak pasti pulak...  ^_^
Yang penting, nama tu baik dari segi maksud nya kan.

Yang bawah ni pulak kakak dia


Nur Quddrattul Qasyeh
 Nama panjang nau... hehe...
sekarang dia dah besar...
lama dah wan tak tengok dia ni...
al maklum lah,
lama dah tak balik kampung katakan...
hehe...

Seorang lagi ni saudara dua orang kat atas tu...


Mohd Haziqkh
Dia ni anak kepada saudara wan...
kira anak buah la jugak kan...
hehe...
ok lah tu je...
terima kasih sebab sudi singgah blog ni...

p/s : terima kasih kepada semua yang memberi pandangan untuk entri sebelum ni...

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

Ibubapa adalah orang yang paling penting dalam kehidupan kita. Tanpa mereka tiadalah kita di dunia ini.

14 komen sini:

Fazi Isma said...

kakak kecik ag tp dh dapat adk... hehehehhe btw comel baby tu dh la faz suka sgt2 kt baby... =)

NuHaZahari said...

bulatnya mataaaa! hihi. comel! :D

anamizu kaito said...

wahhh comelnye newborn !!
name sedapnye !!

HABIB AWLIYA ^___^

semoga jadi anak soleh ye nanti..






luv,
cik ana

profmie said...

wah..comelnya...hehee

fiQRa said...

semua comel dan nama pun sangat comel ;) tunggu anak wan pulak.. hehehehe

chemay said...

anak sedara yaa?
comelnyaaa!

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..semuanya..

izamin said...

huwaaaa omeynye :D nanak pinajm boleh tak abg wan? hahaha

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 337 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Apple said...

Banggalah admin ada anak saudara comel. haha..

eva said...

cutee habib awliya.. mesti bulat muka nya lok.. mun kmk suka cuim baby eyh.. bau harummmmmmm

Edy Fee said...

wah wah wah baby baru..smile..comel

Cinta Misteri said...

23 jun sama dgn b/day anak sedara CiM. Tp skang dh 4 yrs.

Ekslusive nye nama org baru...tp wan dh pel0k cium dia belum ni?

ஜ miss klanika ஜ said...

kiut bby tue . betul . kena slalu doakan ur parents