Serigala Api dan Warna Metalik....


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Tajuk suka hati je buat...
hehe..

mesti ada yang tau pasal dua-dua browser ni kan..

ala.. 
yang kita guna untuk melayari internet selalu tu...

kalau tak tau jugak...
hmmm...
 
mesti tau kan kalau tengok logo browser tu?

cuba tengok logo bawah ni...

Serigala Api


Warna Metalik


kan...kan...

mesti dah tau kan...
hehe...

dua-dua browser ni ada kelebihan dia sendiri...

tapi,
bagi wan,
apa-apa browser pun sama. 
Tak kisahlah si serigala tu ke,
pewarna tu ke,
semua pun sama...

ikut kesesuaian masing-masing...

antara dua tu,
wan lebih suka guna serigala tu...
wan rasa lebih cepat guna browser tu...
hehe..

ada orang cakap,
yang satu lagi tu lagi bagus,
sebab loading cepat sikit...

ada satu kes yang wan suka
pasal browser pewarna tu,
iaitu..
bila kita tak dapat internet,
atau tiba-tiba terputus internet,
mesti dia akan bagitau contoh masalah
kenapa kita tak dapat nak masuk internet..
masalah DNS server ke,
apa-apa lah..
hehe..

oklah,
sampai disitu saja entri kali ni...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

5 komen sini:

.........cP~ said...

Salam. Dulu terikut ikut la semua orang guna chrome. Tapi, asyik crash je. Balik ke mozilla..

O CIKTEDDY said...

cik pkai yg metalik tu..yg serigala x install pon..uhuhu
tp IE cik plg benci..berat!haha

chemay said...

chemay suka guna chrome.
laju .
:)

Cik Puan Muda Umi said...

saya suka pkai chrome,best dan laju..hehe

wan niahix said...

@ .........cP~:
wa'alaikumsalam...
owh... mmg, ade mase gitu la chrome... hehe... ^_^

@ O CIKTEDDY:
dinda....hehe...
mmg IE tu berat... susah nk guna yg tu...

@ chemay & Cik Puan Muda Umi :
hehe... agk lh kan... ^_^