SEDIH + GEMBIRA... | Gathering ke #2 GF...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...



10 March 2012

Tarikh keramat untuk
gathering geng fiq'ra yang
ke-2...

Bertempat di Midvalley...

Tapi,
yang sedihnya...

wan tak sempat nak join yang lain main 



boling...

Tapi tak apa,
yang penting wan dapat jumpa

Admin GF
. . : : Afiq & Mas : : . .

My Green Panda Friend
. . : : Nisa : : . .

My Contest Partner
. . : : Nur Ay'ien : : . .

dan juga family GF...
Kim Najah | K.Nad | Farhana
dll...

depan mata wan sendiri...
hehe...

gembira nya tak terhingga...
tak tahu nak cakap apa dah...
rasa tebal je muka masa tu...
*malu*

yang buat lagi gembira nya...
wan sempat nak bagi

hadiah ni...

dan wan dapat...

. . : : dari Fazi Isma melalui admin Afiq: : . .
^_^

tak lupa jugak
yang ni...

. . : : dari Nisa : : . .
* stitch... ^_^

dan sebagai kenang-kenangan...

. . : : gambar bersama family GF yang ada : : . .

walaupun perjumpaan itu sementara,
wan dapat rasakan kegembiraan yang terpancar
di wajah semua orang...

semua harapan yang ada di lubuk hati
wan untuk gath kali ni tercapai...
di harap dapat bersama-sama
kalian lagi di lain hari...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

12 komen sini:

natasyapink said...

best nye pe yg dpt join tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah wan dpt jumpa mereka..

wan niahix said...

@natasyapink :

tau xpe... hehe... ^^,

@nuyui a.k.a miss YUI :
thanks YUI, asl yui xde... ^_^

uncHa said...

nice ..hehe jelez ni

wan niahix said...

@uncHa:
hehe... yang tak join men boling pun jeles tau... nikan pula yang x g langsung... lg la jelez... ^^,

Miss Nadya said...

ehem ehem..nisa bagi lilos eh..:D

p/s :: Salam,saya Admin nornadiah.com ingin menjemput blogger join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya di jangka tamat pada 7 April 2012
http://www.nornadiah.com/2012/03/contest-anniversary-1-year-miss-nadya.html

Harap sudi join dan memeriahkan contest Nad ni ye..:)

Kamil Kahar said...

hehe...tu la...sedih xdpt jmpe bro wan...xpe...next gathering kte jmpe lg... :)

Fazi Isma said...

hehehhehe... wan upanya dpt hdiah dr sy, sory la hdiah cpt2 xde balut2... =D

wan niahix said...

@ Miss Nadya :

ha'ah... lame dah die nak bagi... ^_^
nway,thanks sbb invite...

@ Kamil Kahar :

hehe... mmg sedih kot... insyallah kita akan jumpa lain kali...

@Fazi Isma :
hahak... xpe2... wan pun sbnarnye x pasti sape yang bagi. ssb mase tu afiq yg bg... hehe... nway, thanks fazi.. cantik sgt basikal tu... ^_^

Nisa Greennnpanda said...

tue la..sdih sy coz wan xjoin dr awl, huhu~...
well, next time ade, hihi~.. ^_^
Thanks tau utk hadiah tue gak.. XD

Eza Boom Boom said...

hihik. mek gik blom jumpa cdaknya n ktk. Huhu. ya la tek, kmk kat sarawak nak..

wan niahix said...

@ Nisa Greennnpanda:
tau xpe... hehe... next time xtau lg nisa... kalo ade rezeki ikut la... kalo x, xde la pegi...

@ Eza Boom Boom:
hehe... klk la mun ada rezeki kita jumpa la... hehe... ^_^