Pencuriiiii!!!! Tolong....


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...


"Tolong encik, Zizie curi Banner saya...."

hahak...

kejam tak tajuk tu... ^_^

hehe...

sorry Zizie,
main-main je la....
hahak...

Sebenarnya,
lama dah nak post entri ni...
tapi berapa kali tangguh dah...
^_^

oleh sebab dia telah curi
banner wan


...dengan kebenaran...

maka,
dengan ni wan
nak bagi satu banner untuk dia...

sudi lah terima
banner yang wan buatkan ni eyh...

http://i.imgur.com/9ald6.gif
p/s :
wan curi balik banner yang zizie dah ada..
edit bagi gerak je...
hehe...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

5 komen sini:

Joel Leslie said...

baru je nak pergi report kat balai polis dngn GF-GF yg lain :b

zizie said...

thanx sgt2 wan.. terkejut+terharu.. thanx sgt2 :)

wan niahix said...

@Joel Leslie :

hahak... terbaek!!!
kalau nak report pun ape salah nye kan... hehe... jd fake report je la nnt... ^^,

@zizie :

terkejut ke? hehe...
mmg nk buat kejutan jugak... ^^,
sape suruh curi2... ^_^

Nisa Greennnpanda said...

wah...
syok aa, kne curik..
tp wan lak gi improvekn banner die, hihi~... >_<

wan niahix said...

@ Nisa Greennnpanda :

hahak... ape bole buat... hehe...

dari start hari tu dh nk buat...
tp baru skrg nak post...

lgpun smbl-2 tu, wan bole la belajar buat animated banner skali...

hehe...

2 in 1 gitu...