:: Keluh Kesah BR1M ::


Credit Image to Google Images

Siapa belum dapat BR1M 3 angkat tangan?
hehe..


Minggu lepas Wan agak terkejut gak lah tengok hampir semua blogger buat entri pasal BR1M. Amboi, belanja sakan nampak eyh bila dah dapat duit tu. hehe. Apa-apa pun, guna lah duit tu sebaik mungkin eyh. Ke dalam minggu ni dah habis dah duit tu? haha. Terbaiklah.

Kawan-kawan Wan yang dapat BR1M hari tu, senang hati belanja-belanja kawan-kawan diorang. Ada seorang hari tu siap cakap lagi,

"Wan, BR1M kita bahagi!!!"

Haha... padahal wan tak dapat pun BR1M tu. Nak bahagi mendenye. hehe. Sebenarnya wan tak kemas kini maklumat BR1M hari tu. Jadi, wan pun tak pasti sebelum ni wan ada letak akaun ke tak. Nak tak nak kene tunggu minggu satu lagilah, kot-kot dapat baucer ke. hehe.

P/s tuan puteri:
Awak, study smart ye. Jangan stress-stress. Kalau awak nak saya tolong apa-apa, bagitahu je. InsyaAllah, selagi terdaya saya akan tolong awak. Untuk test awak tu, saya rasa awak boleh dapat 4flat tu. Chiayok!!!

"Keep Smiling"
^_^

**Ada rezeki lebih plan nak nikah**

5 komen sini:

Eza Boom Boom said...

Nota last ya sweet gilakk. hahaha. kmk x layak dapat brim gik. dapat bocer buku jak.

anamizu said...

ramai jugak yg x dpt Br1M kali ni.
pstu ada jugak yg dpt tp kena ptong.
kalo x update akaun nmber nti msti
dpt baucer tu wan hehe

wan niahix said...

@Eza Boom Boom:
Xda lah sweet gilak... hehe... InsyaAllah x lamak gik ya ktk dapat BR1M...

@Anamizu:
Kak Ana... tu la pasal... Tp InsyaAllah lah dapat... ^_^

Yumida Huda said...

amboi..ayat last ya. mesti terbayang2 dah paluan kompang.

ada mek baca dlm news marek, nok selebihnya ya byrn br1m diberik bulan 3 tok.

wan niahix said...

@Yumida:
hehehe... lebih kuranglah... InsyaAllah...

Dalam bulan 3 owh... sik saba mok nggu baucer... hehe...