:: Oppo N1 memang terbaik ::


Assalamualaikum w.b.t


Tempoh hari dalam berita TV3 rasanya, diorang tunjuk gadget yang terbaru keluaran oppo ni iaitu Oppo N1. Jadi, wan yang tengah bosan-bosan tengok berita tiba-tiba teruja tengok handphone ni. Mana tak nya, kamera handphone 13MP ni boleh pusing sampai 206 darjah owh. Sepanjang yang wan tahu pasal gadget-gadget handphone ni, belum pernah lagi wan tengok handphone ada kamera yang boleh pusing sampai macam tu sekali. hehe. Macam bunyi orang baru keluar dari gua pun ada. hehe. Kalau tak salah dengar lah kan, ni lah handphone yang pertama sekali menggunakan kamera yang boleh pusing ni. Jadi sesiapa yang nak stalk tu senang lah sikit kan. Boleh pusingkan kamera tu. Gambaq pun clear. Memang terbaik dari ladanglah.

Perbandingan dengan Samsung Galaxy Note 3:

besar owh...


Akhir kalam, apa-apa jenis gadget pun yang di ciptakan oleh manusia di dalam dunia ini ada kelebihan dan kekurangannya yang tersendiri. Apa pun motif dan tujuan kita dalam memiliki semua ini, semuanya terletak pada diri kita sendiri.

"Keep Smiling"
^_^

Kemudahan telefon bimbit ini selalunya digunakan hanyalah untuk memudahkan urusan.

3 komen sini:

Nurul Farahizzati said...

wow.. mcm smart je phone ni.. tapi, xnak r besar2 sgt.. nnt susah nak sumbat dalam poket.. hehe

Zamani Abe said...

1st time tahu sal oppo ni

wan niahix said...

@Zizie:
Tu ah.. macam besar smcm je.. hehe.. ada satu review tu dia ckp oppo ni berat... hehe..

@Bro Zam:
saya pun baru tau masa tngok berita hari tu...