:: Game Addictions aka Giler Game ::


Assalamualaikum wbt.





Sebelum meneruskan penulisan, nak minta maaf jika wan ada buat salah kat sesiapa saja. hehe. Mana tahu ada kan. Salah komen ke, salah post ke. Minta maaf sangat-sangat.

ok,
nak tahu kenapa tiba-tiba hilang penulisan kat blog?

Game lah jawabnya. Sekali main game, dua tiga jenis game. Satu game saja ambik masa yang lama. Dah leka main game, last-last terus tertidur tak pun nanti buat kerja lain. Nak buat entri pun sampai lupa. adoi. hehe.

apa lah wan ni Game addiction betul la...

"Keep Smiling"
^_^

P/s Tuan Puteri:
Walaupun suatu hari nanti kita tidak akan dipertemukan, maka ikutlah jodoh yang telah ditentukan oleh Allah. Bahawasanya, perancangan daripada Allah itu adalah yang paling sempurna. Kita hanya berusaha dan berikhtiar, yang membuat sesuatu yang dirancang itu menjadi kenyataan adalah Allah swt.


1 komen sini:

Eza Boom Boom said...

Org lelaki ngan game x dpt dipisahkan. Haha. Entah sapa tuan puteri tersebut. Ce ktk reveal sikit? :D