Segmen: Kenali Zahidah Wahid


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera semua...

Entri kali ni nak join satu segmen yang kawan wan buat...
mungkin ada yang dah kenal tuan punya segmen
dan mungkin ada yang belum kenal...

Jadi apa lagi, 
jom kita kenal dengan tuan tanah segmen ni...


tu lah nama tuan punya segmen ni...

untuk segmen ni,
tuan tanah suruh follow blog dan like fan page dia..

follow blog :

*wan tak ingat dah wan follower ke berape... hahak...

like fan page :


dia pun suruh jawab 10 soalan...
kat bawah ni jawapan nya...
*tak tau lagi betul salah ye
1. Nama sebenar dia ialah Nazurah Zahidah Binti Umar Baki
2. Tarikh Lahir dia ialah 17 April 1987.
3. Dia ada 5 orang adik-beradik.
4. Dia anak sulung.
5. Dia adalah alumni kat SMK (A) Matang SPM 2004, Labuan Matriculation College 2005/2006 dan Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) 2006/2010 Civil Engineering Group 2.
6. Dia bekerja sebagai Jurutera CMP dan baru je dapat gelaran 'IR' kalau tak silap..
7. Blog pertama dia ialah Everything For You yang lebih kepada rutin harian dia.
8. Dia mula berbloging pada 8 February 2009.
9. Entry pertama Diary Zahidah Wahid dipublish pada 7 April 2011.
10. Komen untuk blog dia :
" blog awak sangat cantik, ringan dan x serabut sangat. tapi satu je, ruangan komen tu mmg jenis gitu eyh? xde yang pop up ke? kan best kalo ade yang pop up, bole review entry smbil komen... hahak... cadangan je ok..."

ok, sampai disitu saja...

sebelum tu kat bawah ni bukti follow penaja :





tag untuk :
Lily | Eza
serta semua yg membaca entri ni..
hehe...

tekan SINI untuk join..

Tarikh Tutup : 8 February 2012
 
"keep smiling"
^_^

-THE END-

6 komen sini:

Nisa Greennnpanda said...

alamak, t'bc lak..maknanye kne tag la eh? huhu~.. "-_-

ngehehehe.. glad to see u again, my dear fren. yup3.. ur tagline "Keep smiling" always makes me smile~... ^_^

O CIKTEDDY said...

fuyoo! kne bnyk cri hint ek..huhu

zahidahwahid said...

thank for join n good luck dear...

pasal komen box ya kmk pun sik tauk cam ne nak polah nya jadi pop up...kadang2 kmk pun tension juak mun line slow... lak kmk try godek2...

zahidahwahid said...

sigek gik lupak tek, "IR" ya kmk lom dapat gik....hopefully one day...doakan kmk...kekeke

Eza Boom Boom said...

makaseh tagged kmk... hehe. InsyaAllah akan join...^_^

Nisa Greennnpanda said...

congrats wan..
awk mnang la.. ^_^