Kartun "Merah"


Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera semua...

entri kali ni nak buat macam title post kat atas tu...

sebenarnya lama dah nak buat post ni...
tapi baru sekarang nak post...

post ni dibuat kerana
salah seorang pembaca untuk post Kartun "Biru",  
bagi cadangan...


"lepas ni karton merah lak ye..."

hehe...

Jadi,
Timbullah idea nak buat entri kartun warna merah pulak...

Jom kita usha sikit
 senarai kartun warna merah yang ada nie...

1. Po ( Teletubies )

2. Sebastian ( Little Mermaid )


3. Mushu (Mulan)


4. Elmo ( Sesame Streets )


5. Mr. Crab ( Spongebob )


6. Red Bird ( Angry Bird )


7. Protoman ( Megaman )


8. Shadowth knuckles ( Sonic )




tu je la kot yang wan tau...

tapi..
mungkin ada banyak lagi kartun yang warna merah nie..
so, rajin-rajin lah google eyh..
hahak...

Images source: Google Image

p/s : post ini hanya untuk suka-suka..

"keep smiling"
^_^

-THE END-

4 komen sini:

Eza Boom Boom said...

Elmo kiut gilak-gilak. hihik :)

Kartun kaler merah paduhal.. :P

Nisa Greennnpanda said...

hihi~.. comel aje wan nie..
dok listkn kartun merah, hehe.. ^_^

nk tmbah:
* Blossom (Powerpuff Girls)
* Red Ranger (Power Ranger)

O CIKTEDDY said...

cik suke mushu tu..uhuhu

fRaMe+LenSeS said...

suka byk dr cni. hihi. elmo comei kan?