SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Segmen ni wan telah di-tag
oleh member wan
si panda hijau...


Jadi,
wan join je lah segmen ni... 
hehe..
^_^

bukan terpaksa eyh...
dengan rela hati...

sebelum tu,
kat bawah ni banner segmen ni...

*tekan banner untuk join

owner bagi segmen ni ialah


"cik mun, lawa DP... hehe... "

ok...
entri pertama untuk blog wan ialah...

Cerita

hehe...

Biasa la, masa mula-mula buat blog ni, 
wan ni kaki download...
Jadi, tu la entri mula-mula
ada kaitan dengan download.
Kalau tak percaya, 
cuba tengok entri selepas entri tu... ^_^
Lagipun, masa wan mula-mula buat blog,
wan just nak suka-suka je...
tiba-tiba teringin katakan...

Tapi,
Sejak kebelakangan ni,
wan jadi gembira berblog.
Dari sini, wan dapat kenal banyak kawan...
siap macam kawan rapat lagi...
contoh terdekat,
yang tag wan kat atas tu...
^_^

cik mun tanya,
" ape perasaan korang bila baca post tu balik ? "

wan jawab,
" ntah, gembira kot... 
tapi macam takda perasan apa-apa,
pun ada jugak ni...
hehe... "

panjang lebar pulak entri ni...

sebelum berpisah,
wan nak tag..

"keep smiling"
^_^

-THE END-

2 komen sini:

aLoWeRRa KiD's said...

hye wan... lame dah xbertegur sape... sorrylah.. kids pun mmg dah lame xberblogging...asyik dgn fb je.. terima kasih sbb tag kids ye.. :)

wan niahix said...

@aLoWeRRa KiD's : hye kid's... hehe... mmg cukup lame pun... ^_^
welcome... ^^,