:: Teh Tarik Dangdut ::


Assalamualaikum w.b.t


Hatiku,

Kini,

Semakin lama,

Semakin
bergoncang
seperti susu
di dalam hidangan
Teh Tarik Dangdut...

Jika di gerakkan badannya,

hanya susunya bergerak-gerak,

tidak bercampur, tidak berselerak..

seperti sedang menarikan tarian dangdut...

ok,
Sebenarnya, wan baru belajar cara nak buat air macam kat atas tu. hehehe. Macam buat teh tarik. Yang tak tahan tu, teh tarik yang original tu lah yang paling lama wan belajar. Nama pun belajar sendirikan. Takde guru. Gurunya hanyalah observing. Tengok orang lain buat. Lepas tu tiru je. Banyak kali gak lah cuba. Bak kata orang "jangan cepat mengalah". Jadi, dengan semangat yang ade teruskan jugak dan dengan izin-Nya dapatlah macam yang atas. Dengan detail lagi tu... Barulah puas hati. hehehe...

Alhamdulillah...

"Keep Smiling"
^_^

Usaha Tanda Kejayaan

2 komen sini:

AyueJean AJ said...

Lepas minum berdangdut lah ye...
hehehehhehe..

wan niahix said...

@AyueJean AJ:
hahahaha... takde lah sampai macam tu sekali... just air tu je nampak macam gerak-gerak... dia macam ombak-ombak gitu... selagi kita tak kacau gune sudu atau straw, air takkan bercampur...