:: Baldu Biru ::


Assalamualaikum w.b.t

Tempoh hari wan ada terbeli satu tudung bawal. Biase lah kan, kalau laki yang beli memang main tunjuk je lah. Dan kesan nye sampai sekarang wan tak pasti warne tudung bawal yang wan beli tu. hahahahaha... yang pasti warna dia lebih kurang macam yang atas tu... Teal ke Turquoise? hehehe...

Sebelum tu, mesti ade yang tertanya-tanya kenapa lak wan ni buang tebiat nak beli tudung ni? hahaha.. Sebenarnya wan nak bagi kat kawan wan mase kami sama-sama praktikal dulu. Jadi, dah nama janji kan kena gak tunaikan. Selain itu tujuan lainnye nak beri sokongan dekat kawan karib wan(yang jual tudung bawal tu) supaya dia terus berusaha dalam bidang perniagaan.. hahaha.. Lagipun tempat tinggal dia dekat je dengan wan dan harga tudungnya pun murah... (Kalau jauh tadi, jenuh gak wan nak kirim-kirim duit pulak kan.. Dah alang-alang dekat ni, apalagi grab the opportunity lah.)

Lepas ni plan nak beli lagi. Sebab tudung tu tak memenuhi permintaan sebenar. Ingat nak beli macam warna kat bawah ni. Tapi, dah ade yang book. Tak boleh buat ape lah. Redha je la... hehehe... (Tunggu ada duit lebih sikit nanti beli lagi)


In future, plan nak beli yang pelangi macam yang bawah ni...
mungkin beli dari butikpinkku...(nampak macam lebih banyak pilihan)
boleh bagi kat isteri (kalau jodoh dah ditentukan)...
InsyaAllah...


All images credit to butikpinkku

Lain dirancang lain dibuat. Semuanya Allah dah tentukan. Alhamdulillah.

1 komen sini:

Nurul Farahizzati said...

kat zizie xmo bagi ke?? hihi.. biru lak tu~