Potong guna samuari...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Dua tiga hari lepas,
blog wan ni senyap je kan...
hehe...

takde idea...
mana tak nya...
^_^

pelik je kan bunyi tajuk tu...
hehe...

Sebenarnya,
kali ni wan nak cerita sikit pasal game andriod...
game macam angry bird dan sebagai nye tu...


tapi ni bukan pasal angry bird la...
ni pasal game yang potong-potong buah tu...
ala Fruit Ninja...


kalau dalam ipad,
button dia macam ni..


kan-kan...
hehe...

First time wan main game ni kat ipad member wan...
dulu...
best...

rugi kalau tak main... ^_^

kat bawah ni antara screenshot game tu...




image credit: google image

nak dijadikan cerita,
wan lama dah nak cari game ni...
yang boleh main kat dalam laptop...

jadi,
cari punya cari...
last-last jumpa jugak...
hehe...

dan
begitulah tamat nya cerita ni...
^_^

p/s: wan baru je lepas main game ni

"keep smiling"
^_^

-THE END-

2 komen sini:

Eza Boom Boom said...

kmk sik suka main game. sebab kalau dah main, cnfirm addict.. huhuk. Yeah, uitm cuti midtermm..

wan niahix said...

@Eza Boom Boom:
sama lh... hehe... ^_^