CONTEST: "BANNER SEGMEN SAYA PALING CUN" by ZAMANI 84


Assalamualaikum
dan
selamat sejahtera semua...

Nak kabo sikit...
Tengah jalan-jalan kat Group dalam FB iaitu


tiba tiba ternampak post pasal contest dari blogger 


yang di buat oleh


hehe...

teruja tengok...

Jadi,
dengan ini wan pun nak join jugaklah contest tu

mencuba nasib kata orang...
^_^

kat bawah ni banner contest tu...

*Tekan banner untuk join

nak cerita pasal buat contest/segment/GA...
Hampir semua blogger mesti pernah buat...
termasuklah wan...
walaupun sekali...
^_^

untuk blog wan ni,
wan baru buat sekali je contest..
dan itulah contest yang pertama kali wan buat...

contest tu wan buat
berganding bahu dengan seorang lagi blogger iaitu


p/s: best sangat pengalaman tu...

kalau nak tengok contest tu..
cuba tekan link-link kat bawah ni...
|
|
|
V

adoi,
panjang lebaq pulak...

so,
ni banner contest tu


banner tu wan yang buat...
wan ambik icon " Lilo & Stitch "
sebab dorang ni kalau dalam cerita kartun tu...
dorang memang macam kawan...
walaupun dorang pernah bertekak,
dorang akan tetap bersama balik...
itu lah kaitan yang wan buat untuk banner tu...

Tarikh Tutup :
8 April 2012 PUKUL 11:59 MALAM  
*malam ni ok

oklah,
tu je la kot...

"keep smiling"
^_^

-THE END-

2 komen sini:

Zamani said...

Salam~ Thanks for joining ;) Zam dah sediakan list peserta untuk segmen Zam, jadi sementara menunggu keputusan, jemputlah blogwalking ke blog diorang juga, k ;))

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html

girang [dot] taemin said...

dtg sini ^^

girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/contest-banner-segmen-saya-paling-cun.html