Aktiviti Geng fiQ'Ra


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...


entri kali ni nak join aktiviti GF yang baru...

aktiviti yang ke 12 kalau tak silap...

ok...

task kali ni simple...

kene jawab soalan dari admin je...

hehe...

kat bawah ni soalan-soalan nya...
 sekali dengan jawapan-jawapannya...
hehe..

1) 7 orang yang paling awak sayang, siapa dan beritahu nama :) 
a) Bapa, Latip Sabri
b) Ibu, Sauyah Berawi
c) My brother, Abg Hafiz; Muhd Nur Hafiz
d) My sister, Halimaton Saadiah
e) Second sister,yang nombor 4; Rabiatul Adawiyah
f) My younger brother, yang nombor 5; Abu Handalah
g) dan adik-beradik lain,
Siti Hajar, Ummu Aiman, Abu Huzaifah, Syahidatul Jannah, 
Ashaari Nasarullah, Ummu Barokah, Muhd. Al Fateh

2) 3 negara, ( bukan negeri ) yang awak idam idamkan untuk ke sana, negara apa :)
a) Makkah - Nak buat haji
b) Korea - Entah... haha... saje suka-suka..
c) Australia - nak bawak my beloved father there sebab dulu masa dia muda-muda tak sempat nak pergi sana untuk melanjutkan pelajarannya.

3) apa prinsip hidup awak.. beritahu 1 je prinsip :)
"agik idup agik ngelaban"
hahak...
takde lah... 
main-main je...

prinsip hidup wan banyak...
tapi wan selalu akan buat ikut keadaan...

salah satu daripadanya ialah
" jangan membenci orang kalau kita tak mahu di benci oleh orang lain "
^_^

oklah,
itu saja untuk kali ni...

terima kasih kerana sudi baca...


"keep smiling"
^_^

-THE END-

3 komen sini:

Eza Boom Boom said...

maksud prinsip tu, buat jahat jangan sekali.. hahaha. ada kaitan x?? :P

zizie said...

kalo g korea, nk ikut ;)

wan niahix said...

@Eza Boom Boom:
ada2... hehe... ^_^

@zizie:
jom... hehe... zizie blanje eyh... hahak...