Antara dua petala...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Entri kali ni saja nak kongsi perasaan lepas tengok...


. . : : 7 PETALA CINTA : : . .

Sebelum tu...
wan lama dah teringin nak tengok cerita ni...

tu pun sebab 
dua tiga hari yang lepas
ternampak kawan kat Fb share tentang cerita ni...
tengok punya tengok poster dia...

fuh! *terkejut

Rupa-rupanya,
filem ni keluar masa harijadi wan pulak...
hehe...
baru tau...
tu yang teruja sangat nak tengok tu...

dah habis tengok filem ni,
rasa lega pulak...
hehe...

Bagi wan,
Cerita ni ok la...
jalan cerita dah best dah..
Just, plot cerita dia sangat singkat...
patut dia bahagi dua cerita ni...
macam KCB...
*pandangan wan je la...

tapi jangan pulak buat macam KCB terus...
nanti orang cakap cilok pulak... kann..

Anyway,
best filem ni...
hehe...

kalau nak tengok huraian lebih lanjut,
cuba tekan SINI...

p/s : saja nak tag Nia

"keep smiling"
^_^

-THE END-

7 komen sini:

Sofea Riena said...

Di Antara 7 Petala langit dan 7 petala bumi , ada 7 petala cinta ♥

heeee~ :)
Teringin nak tengok crite ni , blnje rina lah abg wan :P

adwafarahin said...

yep,cter nie not bad laa :D

wan niahix said...

@ Sofea Riena:
bole2... tp gune duit rina... hehe...

@ adwafarahin:
btol2... hehe...

chemay said...

teringin nak tengok tapi tak ada orang nak teman.
:'(

O CIKTEDDY said...

tajuk die menarik!ayat sastera cmni cik suke..huhu

Cik Puan Muda Umi said...

teringin nk tgk cite ni tapi selalu xda masa..ramai cakap best..huhu

CekbOlat-bOlat said...

pelakon berpurdah XD cntikkk !