Sukan Tahunan SMK TPDPH Normah...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua...

Kali ni nak update apa pun tak tau...
hehe...

oklah,
nak cerita aktiviti yg wan buat 2 hari lepas la...

dua hari lepas Nisfu Syaaban kan?
siapa yang berpuasa hari tu?
Tahniah diucapkan...

Sebab apa?
sebab anda mampu menahan nafsu dikala orang dengan
senang lenangnya makan dan minum ke hulu ke hilir...
 hehe...

ok, dah lari tajuk dah... hehe...

Hari tu jugak sebenarnya ada program sukan tahunan kat
Sekolah Menengah Kebangsaan Toh Puan Datuk Patinggi Hajjah Normah Daro

Jadi wan ada pergi situ...
tu pun ade adik ikut sekali...
kalau tak, memang tak pergi lah jawabnya...
hahak...

kat bawah ni antara gambar yang wan sempat ambik...
guna camera handphone je... huhu...

*yang duduk kat kerusi ni Pengetua sekolah... Cikgu Rajaee

*alamak nampak lak tangan...

*yang ni runner program... penting ni, every program mesti ada....

*yang baju oren tu isteri pengetua... Puan Hajah Dalima

wan dengan adik wan, Cik Angah, duduk kat astaka ni dah macam VIP pulak...
hehe...

ok, tu je lah kot...

p/s : Cikgu wan (selaku pengerusi program) memang sporting... hahaha...

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

Teringat daku pada zaman persekolahan daku di sekolah ini suatu masa dahulu. Terima Kasih Cikgu atas tunjuk ajar cikgu selama daku berada di sini dahulu.

7 komen sini:

etuza said...

selamat menjamu selera ya, nice blog sahabat blogger

Edy Fee said...

siyesly rindu sukan sek.ehehe kene beratur tengah2 panas.weee

Apple said...

baru2 ni sekolah kakak kepada Apple pun ada sukan gak. Skrg mmg musim sukan sekolah ke ek? Hoho..

Eza Boom Boom :) said...

meriahnya! heee. budak2 ya confirm sunburn nakk? :P

Nyue said...

wahhhh,,,dah la xjoin aktvt kat sek..eheheheh

widiea azira said...

rindu sambut hari guru sbb hari guru boleh dgr cikgu2 nyanyi. .miss sekolah lah !!

Rafi Nilhan said...

nasib baik tak hujan kan hehe