SEGMEN: FOLLOWER VS READER


Kali ni nak join segmen ni pulak... hehe...

*tekan gambar atas ni untuk join ye

Segmen kali ni wan di-invite oleh admin segmen ni sendiri iaitu Nur_za
kan...kan... hehe..

Admin suruh jawab satu soalan...

Jadi jawapan nya ialah...
"Saya lebih suka banyak reader kerana saya suka lah.
hehe... Takde lah.. Sebab lain orang lain gaya penampilan blog mereka.
Jadi, dengan kelainan itulah kita dapat mengenali gaya orang lain.
sambil-sambil tu boleh lah cari kawan di alam maya."

ok,
tu je kot,
gambar? tak perlu kot...

Anyway...
Thanks admin atas niat baik anda... hehe...

tarikh tutup:
2/7/2012 pukul 11.59 malam

Kawan biar beribu walau dimana sahaja kita berada.

3 komen sini:

Edy Fee said...

banyak reader mkin smgt nak hupdate

nur_za said...

thanks join..gud luck taw

anamizu kaito said...

wahh wan join segmen.. aah betol3.. cik ana pon suke readers compare to folowers.. hehe








Luv,
cik ana