Puss dalam kasut.... hehe... Just for fun...


Assalamualaikum
dan
Selamat sejahtera semua....

Siapa dah tengok...


Mesti ada yang dah tengok kan. best tak cerita tu?

Anyway,
entri ni bukan untuk review cerita...

tapi saja-saja nak tayang-tayang gambar...
hehe...

PUSS




KITTY SOFTPAWS



dalam cerita tu ada babak mereka sama-sama kan...

macam kat bawah ni...


dan yang bawah ni pulak teruja tengok mereka berdua menari sama-sama...



ok itu saja untuk entri kali ni....

mesti...


bosan tengok entri ni kan...
hehe...

apa-apa pun terima kasih sebab jengah blog yang tak seberapa ni...

tak lupa juga kat pakcik Google untuk gambar-gambar tu semua...

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

2 komen sini:

O CIKTEDDY said...

meoww meoww ^,^

kanda ni xde idea ke hape?xpe2,entri mcm ni pon ok drpd x br'update' lngsung kan?hehe

wan niahix said...

@o cikteddy:

oh dinda teddy yang cantik rupawan, kenapakah dinda menjadi kucing dinda?
hehe...

biase lh dinda, pabila kepala kanda ni masuk air, macam-macam jenis entri yg akan keluar...

^_^