MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


GA datang lagi... hahaha...


Dalam entri sebelum ni ada seorang sahabat komen dan cakap dia ada tag wan dalam satu GA. Terus usha entri tu. Best pulak bace entri dia, teruja pulak nak join. Terima kasih Zai. hehehe...

Jom join ramai-ramai GA ni. Tekan banner atas tu untuk join ye.

Jadi wan nak tag:
Dia, dia dan dia.

Antara penaja-penaja GA ni ialah :

punye banyak penaja, 30 penaja tu.

Apa lagi, jom join...

Tarikh Tutup:
31 Mac 2013

GA ini di anjurkan oleh Mak Dara bersama-sama penaja-penaja yang sempoi.

8 komen sini:

zainatul abu bakar said...

All the best ye wan, hehe :)

wan niahix said...

@zainatul abu bakar: TQ zai... untuk zai juga...

adzairdawati makdara said...

terima kasih Wan kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama....

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #406 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com