Amboi... Bukan main lagi ye... ^_^


Assalamualaikum w.b.t

*tekan gambar untuk lebih jelas

Ape yang amboi?

gelagat budak kecik tu la yang amboi...

hehehe...

tukang ambik gambar tu adik wan,
Ummu Aiman
*dia la kot, tukang gambar kat rumah kami ni banyak sangat.. haha..

yang kene ambik gambar pulak...
jeng
jeng
jenggggg...

anak buah le...

cuma, wan ni kan suka gubah-gubah gambar..

gabung sini, gabung sana..

jadilah macam kat atas tu...

takde kerje kate orang kalo gitu dah tabiatnye..
hahaha...

#Annaunce
Tahniah kepada pemenang-pemenang

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

dan

"Vote & Win Lucky Draw~!!"
by that panda hijau aka Greennn panda... hahaha...
 (macam join je kan... takde lah, tak sempat pun nak join lucky draw... ingat nak join, tengok-tengok dalam puas berjalan sana sini baru teringat ade que-up lucky draw ni dalam draft.. Adoi, macam mana boleh lupa..)

"Keep Smiling"
^_^

-The End-

That girl so beautiful and lovely, I'm falling again for her but she never want it again. Have a nice day.

1 komen sini:

Eza Boom Boom :) said...

kiut na juak nya.. hihi. pandai posing....