Malam teka-teki..



A : Banyak-banyak kereta, kereta apa yang belum mandi wajib?

B : ??????

A : Banyak-banyak kereta, kereta apa yang tak di panggil kereta?

B : ????????

C : Buah apa yang  besarnya macam buah rambutan, tapi orang tak makan?

B : huh? macam 'double meaning' je... hahaha...

(sama-sama gelak)

Itulah suasana malam ni di tempat kerja. Masa bosan dah tak tau nak buat apa. Balas-balas teka-teki dengan budak kedai sebelah. Kacau-kacau orang yang lalu lalang dan yang minta order waffle, potato spring ke, french fried ke, wedges ke... soal ni, soal tu... last habis masa.. hehe..

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

Learning from experince is the best teacher

4 komen sini:

Apple said...

Dan yang paling sakit jiwa ialah bila soalan teka teki tu takde jawapan. harhar GARGH!!! 1 soalan masih ok, dua kira ok sket dan 3 memang GUARGH!!.. haha..

eva said...

ahahahaha.. mek paling bencik main teka teki koh.. coz kmk tok jenis blurr hahaha..

Nisa Greennnpanda said...

xreti nk jwb teka-teki tue, hoho.. XD

wan niahix said...

@Apple:
haha.. tau takpe... blur gak fikir teka teki tu... ^^,

@Eva:
hehe.. lebih kurang jak kita tek, kmk pun blur jak mulanya... kakya alu tetak-2 denga jawapan...

@Nisa Greennnpanda:
Hehehe... yg no 3 tu msh fikir lg jwpn dia ape... ^_^.. adoi..