:: Hari-hari mendatang ::


Assalamualaikum w.b.t

*Credit to Google Images*

Hari berganti hari...

Minggu berganti minggu...

Bulan berganti bulan...

Agak-agak sarang labah-labah dah berape banyak dah eyh... berlapis-lapis dah kot...

Apa-apa pun, Wan nak ucapkan terima kasih kat sesiapa sahaja yang sudi singgah ke gedung sarang labah-labah ni. hehehe. Takde lah. Agak lama juga rasanya blog ni menyepikan diri dengan hanya menampilkan entri The Last Stand saja. Bukan apa, biasalah kalau dah kering idea sampai tak tahu nak update ape. Di tambah lagi dengan masalah yang melanda diri umpama petir tiada cahaya tsunami datang tanpa bicara ni. Bergolak galik di dalam hati, entah ape yang akan terjadi. Tengah nak muhasabah diri je sebanarnye. hehe. Apa-apa pun, apa khabar semua sahabatku? diharapkan anda sihat-sihat saja ya.

Selamat Berpuasa di Bulan Ramadhan

Puasa biar penuh tau. Terutamanya lelaki. Ada excuse ke? hehehe. Walau ape pun alasan kita, Ingat! Allah itu Maha Mengetahui. Kalau manusia kita boleh kelentong, malaikat kat kiri dan kanan kita tu tak mungkin kita boleh kelentong. Apalagi nak rasuah, lagi lah tak boleh. Jadi, pandai-pandai lah jaga diri. kang nasihat lebih-lebih di kata kita ni macam ustad lah, tak pun "macam lah dia tu alim sangat" dan apa-apa lagi lah. Jadi, biarkan lah dia dengan labu sayungnya.

oklah, itu saja untuk entri kali ini.

p/s utk my crash (ade ke? hehe..): Kite nak beli kad raya tau. Tapi baru plan je la. Awak nak tak?


"Gila kontroversi ke budak ni? hahahaha... :3"

"Keep Smiling"
^_^

Kisah ini tak akan tamat di dunia ini sahaja, ia mungkin bersambung di dunia yang lebih kekal.
INILAH KISAHKU. Bukan ingin mengambil peluang tetapi memberi peluang.

3 komen sini:

eVa said...

mek pun kedak ya juak dolok.. xtau apa mok update p just cuba jak update.. xkesah lah sapa mok bc haha.. tok pun dpt update sbb senang hati.. asmngt dah abis polah haha

Nurul Farahizzati said...

laaa.... hidup lagi kau.. (ayat kasau orang melakau..) hehehe..

zahidahwahid said...

pssstt.. kmk mok kad raya... heehehe
*raya dtang rumah... cam rumah kita sebelah-sebelah jak bah*