- Kene TAG lagi -


kali ni wan nak masok kan dua tag lam 1 entry...
sbb ade 2 org tag wan...
hehe...

2 org tu ialah...
Eida & Miemy
hehe...
terima kasih eyh korg...

ok straight to the point...
first skali...
---------------------------------------------------------------------------------------
RULES 
1.You must post these rules
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal
3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post
5.Go to their page and tell them you have tagged him/her
6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU
7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people. 

 
--------------------------------------------------------------------------------------
INTRO OF MYSELF

1. Nama samaran: Wan Niahix
2. Tarikh lahir: 15 March 1989
3. Tempat Lahir: Hospital Kanowit, Sibu
4. Anak ke-2 dari 12 adk beradik
5. Status: Bujang
6. Warna kegemaran: mostly Biru, ade mase Hitam, Putih, Merah, Hijau
7. Suke kartun or anime macam: Bleach, Souleater, Upinipin, Boboiboyz
8. Suke ber'FB'ing n currently ber'blog'ing
9. Suke main hampir kesemua permainan contoh; Futsal, Bolasepak, Badminton, Dam aji, dll.
10. Suke denga lagu; unsur Islamic, kpop, rap, sentimental rock
11. Suke tgk cite : mostly yg "aksi" action (berbukut, besilat) , science fiction dan byk lagi...
----------------------------------------------------------------------------------------
10 soalan dari Eida :

  1. Nama timangan saya : Wan...
  2. Saya sekarang belajar/bekerja di : Blaja g... kat UiTM Shah Alam...
  3. Saya dilahirkan di : Hospital Kanowit, Sibu
  4. Saya mempunyai adik-beradik seramai : 12 org...
  5. Nama blog saya : Niahix_01
  6. Follower semasa saya : Mase buat entry ni 33 org...
  7. Cita-cita saya : Guru... x pun peenilai tanah berjaya... hehe...
  8. Harapan saya : "Harapan agar Eida dan kawan2 blogger lain akan sihat sentiasa"
  9. Saya berstatus : Bujang but "In relationship"
  10. Negara yang ingin saya lawati selain Mekah : Negara eyh... hmmm... Perancis... hehe...
------------------------------------------------------------------------------------------
 11 soalan dari Miemy :

1. ape nickname yg kwn-2 bg kat kowg yg kowg xley lupakan?
  • BAWAN... hahak... ntah la ape sbb dorg pggl gitu....
2. penah eksiden...?
  • Penah, eksiden basikal... time mule2 blaja basikal dulu... eksiden motor, time mula2 nk bawak moto dulu... hahak...
3. ape brg kesygan kowg...?
  •  Hp kot... sbb bnde tu pnting sgt... ^_^
4. ade lesen x ni...?
  • Ade... hehe...
5. dah kawen ke blom..? HAHA
  • Mst la belom... hehe... ^_^
6. kowg refer Nokia or Sony...??
  • SONY... sbb kbnyakkan hp wan yg tahan lame kalo wan pakai, sumenye sony...
7. ape mknan kegemaran kowg...????
  •  Nasi goreng Student... hahak... nasi goreng yang paling murah satu mase dulu...
8. pet ape yg kowg prefer nak bela??
  •  Kucing... syg kucing...
9. mane lg sempoi..maxis or celcom or Dg..??
  •  CELCOM... sbb dulu penah gune DG tp mahey la... hehe...
10. kowg nak follow blog miemy x??
  •  Mst la nk...
11. kowg ase cam diperbodohkan ke nan soalan2 yg miemy tye ni?? hehe 
  •  xde la... ok je... hehe... rase excited ade la nk jwb ni...

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 org yang akan kene tag :

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Antara soalan2 yang aku nak tanye:

1.ape name samaran yang salu korang gune?
2.Anak yang no brape?
3. Siapa artis yang korang paling minat?
4. Pandai berenang x?
5. Kalo pergi shopping, salu pergi dengan sape?
6. Antara ibu dan bapa, yang mane korang lagi rapat?
7. Suke tgk wayang x?
8. Minuman kegemaran korang ape eyk?
9. Korang suke makan makanan yang ade unsur kacang x?
10. Betul ke air soya boleh boroikan perut?
11. Ape korang rase time bace entry ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------
tu je la kot.... 
kepade yang kene tag tu...
kalo nk jawab, jawab la... kalo xnak x kisah....
x pakse pun...

sile paste kan link entry anda ke dalam comment di bawah 
atau ke dalam shoutbox eyk...
hehe...
-THE END-

6 komen sini:

cik_miemy said...

hahahaha sempoi la ~
senag ckit ea jwb 2 skli :p
tanx 4 the answer ^_^

Are Long said...

Along tag wan dalam IEYZA AFIEYNA 1ST GIVEAWAY

NasZ said...

selamat bersegmen. hehehe.

wan niahix said...

@cik_miemy: tau xpe... hehe...
@are Long: Thanks along... wan dh join...
@nasz: thanks bro... wan akan salu blogwalking kat blog nasz jugak nnt... n nasz jgn lupe buat segmen lg tau... wan nak join... hehe...

Ash Kyouhei said...

sorry , baru perasan :D nanti syasha buat :)

wan niahix said...

@cikumi_violet: ok....
@Ash Kyouhei: ash, xpe... ^_^...