- AKU D' TAG -

C ERAH
tag saye utk jawab soalan die...
adoi... malas nye nk jawab soalan....
hehe...
to erah, hahak... lik ko mak bah...
RULES 
1.You must post these rules
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal
3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post
5.Go to their page and tell them you have tagged him/her
6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU
7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

First of all...

INTRO MYSELF

1. Nama samaran: Wan Niahix
2. Tarikh lahir: 15 March 1989
3. Tempat Lahir: Hospital Kanowit, Sibu
4. Anak ke-2 dari 12 adk beradik
5. Status: Bujang
6. Warna kegemaran: mostly Biru, ade mase Hitam, Putih, Merah, Hijau
7. Suke kartun or anime macam: Bleach, Souleater, Upinipin, Boboiboyz
8. Suke ber'FB'ing n currently ber'blog'ing
9. Suke main hampir kesemua permainan contoh; Futsal, Bolasepak, Badminton, Dam aji, dll.
10. Suke denga lagu; unsur Islamic, kpop, rap, sentimental rock
11. Suke tgk cite : mostly yg "aksi" action (berbukut, besilat) , science fiction dan byk lagi...

11 soalan yang ERAH tanye aku

1. nama FATHER & MOHTER ko apa eh ? 
  • bapak name Latip, 'MOHTER' tu ape...
2. apa KEJA ko sekarang ni ?
  • masih study lom keja...
3. TEMPAT paling ko nak g mana eh ?
  •  puncak gunung Alps... kot... ntah... xde sbenar nye...
4. ko pandai MASAK tak ?
  •  seriously NOOOOO....
5. ko asal MANA eh ?
  •  Sarawak, Malaysia
6. ada ENCIK / PUAN CINTA tak ? 
  •  ada, banyak...
7. ko suka KEJUTAN ke tak eh ? 
  •  ikut masa dan situasi...
8. ko rasa aku MACAMMANA ? 
  •  baek....
9. warna RAMBUT asli ko apa ? 
  •  Hitam...
10. jam BERAPA ko lahir kat dunia ni dan bila TARIKH dia ? 
  •  xtau kol bape, yg penting prtangahan march
11. ko ada berapa HENFON dan JENAMA apa ?
  • 1, Sony Erricson
.........................................................................................................

Ni lak org2 yang aku tag


...........................................................................................................
Antara soalan2 aku kat dorang ni:

1. Suke buat ape waktu lapang?
2. Ade brape orang adik bradik?
3. Brape tarikh lahir adik paling bongsu?
4. Ape tujuan buat blog?
5. Ape Tempat Paling cantik yang pernah di lawati?
6. Kalo dalam kesusahan, siape yang mula-mula di cari?
7. Masih study ke dah kerje?
8. Minat movie yang macam mane?
9. Suke bace novel x?
10. Suke subjek Add Math x?
11. Ape perasaan bile kene tag dalam entry ni?

............................................................................................................
tu je la kot.... kepade yang kene tag tu...
kalo nk jawab, jawab la... kalo xnak x kisah....
x pakse pun...
kepada yang menjawab, 
sile paste kan link entry anda ke dalam comment di bawah 
atau ke dalam shoutbox yang telah di sediakan...

-THE END-

5 komen sini:

Run Away said...

../selamat pagi...salam kenal ya...;d.

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

hehheh....
tahniah...
anda sudah menjawab....
SEBAIK yg mungkin...
hehehehhe...
ada masa i buat lagi...
hahhaahahahhah

Dg Adera said...

nanti aku jawab ya..sabar ko bah..hehe

wan niahix said...

Run Away: salam perkenalan juga...

Erah: tima kasih... mo mk dao... hehe...

Dg Adera: Bha2, buli bha kalo ko... sabar sak sa sini tau...

KID'S: hehe.. xde nye... dh xde soklan lain dh tu... ^_^

♛zILA kanak-KANAK riang♛ said...

thank buyak tagg...