Segmen Kid's Lerra : Apabila bosan Melanda diriku


Special thanks to EiEy ErAh coz inviting me on this segmen...
hehe... ^_^
to the 'land owner' of the segment, KID'S,
"bagus segmen nie, nak join... hehehe... "


nk intro skit psl segmen ni?
hmmmm...
tgk je tajuk entry...
tau2 je la pe eyk...
-^_^-
x pun tekan je gamba tu...
korg tau la pe tujuan segmen nie...
hehek..

Now, straight to the point of purpose,
before that, intro of mine...

Nama Glamor : Wan
Tarikh Lahir : 15 MARCH 1989

SOOO...
LETS ROLLING!!

Apabila aku terasa bosan..... aku akan:
  • Dengar lagu..
    - Pasang lagu kuat-kuat, pakai 'earphone', buat volume sampai 80% (ni mmg tahap bosan giler la), ...FEEL THE MUSIC... ^_^
  • Main Game
    - Main sampai naik bosan... hehe...
  • Online
    - Kalo ade line, on lah... kalo x...
  • Jalan-jalan
    - Aku jalan satu kolej, kalo duk kat kolej la... kalo kat umah, aku jalan lh satu umah... kejap naik atas, kejap turun bawah, g dapur, g ruang tamu, mlompat2 kat berandah rumah... hehe..
  • Tido
    - Kalo dh tahap gaban sgt, tido lh jwab nye... tp salu nye yg nie x bnyak sgt buat... paling bnyak pun baring je... hehe... ^_^
cukup dh kot rasenye...
now move to the comment on the 'land owner' blog

  • cantik
  • simple
  • x serabut mate tgk
  • sy suke "always be happy" statement

bawah nie blog kwn2 aku....
aku tag skati je...
lgpun friend aka follower aku skit je lam blog nie...
hehe...


...THE END...

2 komen sini:

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

special tu.....heheheheh...ur wlcome...hahahaha

aLoWeRRa KiD's said...

salam..w.b.t... hahaha (gelak x ingat dunie)
awk ni memang betul2 bosan eyy.. haha... yg dengar lagu sampai buke volume 80 tu tak tahan tu.. haha... tq sbb join segmen sy.. promotelah kat geng2 awk... tq.. :)