Segmen Eida Arina : Jom Berkenalan Blogger 1 Malaysia


Ni dia 'tuan tanah' segment ni...
Eida Arina
 die invite aku buat bnde ni...
thanks tuan tanah...
-^_^-

Lets Roll In...
Ikut kate tuan tanah, kene letak gmba Header die dulu..
kat atas tu la Header nye...
Hehe..

Skrg kite go through purpose of the segment...

Nama Panjang/Pendek Saya:
name panjang wwwwaaaannnn, name pendek wan... ^_^..V
just call me wan k...

Tarikh Lahir Saya:
15 March 1989
tu je kot... -_-*

Saya Belajar di Sekolah/Universiti :
ni nk bgtau sume ke, nk yg skrg punye je...
kalo nk bgtau sume mmg x larat la nk ckp...
=_=''
Yang skrg punye je la....
skrg aku study kat UiTM...
hehe...

Nama Blog Saya :
Niahix_01
name tu xde special2 k...
jgn nk ckp gabung name awek la, name mak la, dan ape2 lg la...
tp kalo name mak ok gak kan...
hehe...
but name mak wan x macam tu...
hmm...
name tu saje2 je buat time boring2...
tu pun mase tahun 6 dulu...
-^_^-

Follower Blog Semasa Saya :
mase skrg ni pukol.... ntah....
yg pasti time post ni d buat, follower ade 8 je...
hehe...

Blogger Otai yang Saya Minat Gilerz :
kompom2 la EiEy ErAh...
Hehe...
Die yg bnyak ajar wan macam2...
Thanks sifu Erah...
-^_^-
mst die tgh tersipu2 malu kan...
hehek...
Harapan dari Saya :
Harapan eyh...
hmm...
~ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna~
 ~agar dapat ku lalui~
~dengan sempurna~
hehek...
kidding only...
Harap tuan tanah segment nie sihat sejahtera la...
dan x lupe juga dgn blogger2 yg lain...
-always be happy-
bak kate statement kat header blog KID'S...
 hehe..
Lastly,
kpd sape2 yang rase nk masok gak lam segmen ni... di persilakan tekan SINI...
x pun tekan je header kat atas tu...
hehe...

-THE END-

3 komen sini:

Eida Arina said...

tuan punya tanah sihat aje.....huhuhu

thanx a lot sbb sudi join segmen dri saya....slamat berkenalan :)

wan niahix said...

selamat berkenalan jugak... ^_^

Shuhaida Subri said...

aii.. singgah & follow dari segmen yg sama