Kad Raya Elektronik...


Assalamualaikum...
Perasan tak...

Zaman sekarang semua guna elektronik kan....

sampai kad raya pun elektronik...

Hebat!!!

Puas tengok kad raya kat facebook...

hahaha...

Kalau zaman dulu, nak tak nak kena jugak hantar kad raya guna pos...

Tapi bagus jugak ada media elektronik macam ni...

memudahkan semua orang...

tinggal edit je lagi...

Lepas tu, post kat facebook atau mana-mana social network...

kepada semua umat Islam...

yang berada dimana-mana sahaja di dunia ini...


Selamat Hari Raya in advance...

P/s: dah ramai sangat cakap pasal raya... terikut same... hehe...

Di kesempatan ini, nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada adinda Cik Teddy...
sebenarnye birthday dia 15 haribulan...
p/s: kite same hari la... tak same bulan je... hehe...

apa-apa pun...

"Keep Smiling"
^_^

-THE END-

Habiskan dulu puasa Ramadhan ye... barulah boleh beraya sakan...

5 komen sini:

NiaLidia. said...

abg wan!! hehe rinduuu. lama x blogwalking. tu jarang masuk tuu. sihat x abg? ingat kita lg tk? hehe. selamat hari raya jugak abg wan :D nia pun nak buattt tp malas. hehehe kirim salam kat kak ngah eh. take care,

eva said...

tp main hantar kad raya kedak dolok best gik.. hehe..

selamat hari raya! maaf zahir batin.. lak mkan byk2 k.. hehe

Nisa Greennnpanda said...

Salam Wan..

sori lame xjenguk sni..
yup3..org skrg pki kad raye elektronik je..
Wan kat s'wak ke tue? XD

hepi belated b'day utk Teddy..

nway, slamat ari raye my fren..
maafkn sy ats sumer salah silap ye.. >_<

chemay said...

tapi tak seindah kad raya yang post.
nilai dia tak samaaaa.
btw selamat hari rayaaaaa
:D

O CIKTEDDY said...

aaaaaaaaaaa kanda wan! sori na lame x bw..2 mnggu kot x update.hehe

x terlambat kot nak wish hari raya..selamat hari raya kanda wan! ^^
mekaseh utk wish.hehe